Min baggrund

Min baggrund

IT – dengang det hed EDB, opdagede jeg via min matematik lærer i folkeskolen. Han gav mig 3 bøger, som han synes jeg skulle læse. Og ja, det lød vildt spændende og jeg kan bekræfte at det er spændende at være i IT branchen.

 

Hvorfor? For mit vedkommende skyldes det, at du hele tiden skal være klar til at forandre, bruge din kreativitet og muligheder for at tilføre værdi til en kunde. Den teknologiske udvikling gør også, at der hele tiden er muligheder for at gøre noget bedre og smartere.

 

Jeg har tilbragt min tid i KMD i 13 forskellige jobs. I alle jobs har der været meget forskellige udfordringer, forskellige mennesker og til dels forskellige sub kulturer. De fleste af mine jobs har været inden for den tekniske del og indrømmet – selvom jeg har været leder i de fleste år, så er jeg stadig vildt med komponent tegninger og infrastruktur diskussioner.

 

Jeg har desuden været bestyrelsesmedlem i KFS Boligbyg A/S, en opgave som var meget spændende i en særdeles konjunktur følsom branche, og hvor bl.a. generationsskifte og finanskrise var nogle af de store udfordringer.

 

Der er nogle nøgle ord, som gælder alle mine jobs:

Forandringsbehov – både opgaver og kultur, strategi ændringer/implementering, kreativitet, problem løsning og forretningsudvikling.

 

Jeg har været heldig med både at have haft kontakt med kunder, leverandører og selvfølgelig alle de dygtige medarbejdere.

 

Jeg har ligeledes været heldig med at have stor grad af frihed til at løse jobbet på min egne måde.

 

Se her en oversigt over mine forskellig jobs i KMD.

Copyright © All Rights Reserved * CVR nr. 35358129 * les@360management.dk